Om Tätarna

Våran verksamhet, erfarenhet och kunskap

Tätarna grundades av Thomas Persson och Sten Lindqvist 1993 för att renovera och bygga skorstenar. Idag utför vi alla typer av arbeten som har med eldstäder och skorstenar i både gamla och nya former, även en del ventilation som går igenom murstockar. Genom åren har Tätarna även utfört arbete i bland annat England, Frankrike, USA, Italien och Belgien.Vår prissättning

En mycket klok man vid namn John Ruskin har uttryckt följande om prissättning. Något vi tänker på både när vi köper och säljer tjänster:

"Det är oklokt att betala för mycket, men det är också oklokt att betala för lite. När man betalar för mycket är det bara lite pengar man förlorar. När man betalar för lite förlorar man ibland allt, för saker man köpte kunde inte klara av det som man köpte det för. Affärslivets allmänna jämviktslag hindrar att man betalar för lite och får mycket. Det är ogörligt. Om man gör affärer med den som bjuder lägst är det säkrast att lägga till en del för den risk man löper. Och om man gör det, då har man tillräckligt för att kunna betala för någonting bättre"


Sensmoral:
Om du sluter ett avtal med den som lagt det lägsta budet, bör DU också lägga till lite riskpengar. Och om du gör det, kan du lika gärna köpa något bättre!
Vi utger oss inte för att vara billigast, målsättningen är istället att vara bäst...


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.